Ota yhteyttä

Mikä twitch

Twitch on maailmanlaajuinen videoiden striimauspalvelu, jossa striimaajat lähettävät livelähetyksiä sadoille tuhansille ja jopa miljoonille katsojille ympäri maailmaa. Suomessa Twitchillä on yli puoli miljoonaa käyttäjää ja maailmanlaajuisesti sitä käyttää yli 15 miljoonaa ihmistä päivittäin.

Twitchissä on mahdollisuus tavoittaa valtava miesvoittoinen yleisö, sillä yli 70% Twitchin käyttäjistä on miehiä ja yli 73% käyttäjistä on 16-34 -vuotiaita. Twitch on myös saatavilla puhelinsovelluksena, joten se on helppo tapa seurata suosikkistriimaajiasi missä tahansa.

Mainontaa & yhteistyötä

Twitchin avulla on mahdollista tehdä yhteistyötä striimaajien kanssa monilla eri tavoilla. Bannerimainonta on tehokas tapa tavoittaa suuri yleisö, sillä mainokset näkyvät koko lähetyksen ajan. Chatbot-mainonta puolestaan mahdollistaa linkittämisen omille verkkosivuille tai sovelluksille ja tarjoaa näin lisänäkyvyyttä chatissa.

Teemalähetykset ovat puolestaan hyvä tapa tehdä yhteistyötä striimaajan kanssa, jossa yhdessä voidaan keksiä ideoita sisällön luomiseen varmistaen, että lopputulos on viihdyttävä ja sopii striimaajan kanavalle.

1.

Suomessa

1 443 000

Seuraajaa

68 000 000

Katseluminuuttia / kk

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut lähteä yhteistyökumppaniksi tai lähdetäänkö suunnittelemaan tapahtumaa meidän striimaajien kanssa? Laita alapuolella olevan lomakkeen kautta yhteydenottopyyntöä tai lähetä viestiä suoraan osoitteeseen: collaboration@socialmanics.net

Jos taas olet kokenut tai aloittava striimaaja ja haluat hypätä kyytiin mukaan, niin laita viestiä täältä.